Het spuiten van binnendeuren is één van de hoofdactiviteiten van deinterieurspuiters.nl. Bij ons kunt u terecht voor het spuiten nieuwe binnendeuren, wij voorzien deze deuren van een strakke krasbestendige twee componenten laklaag. Helaas spuiten wij geen tweedehands of gebruikte deuren om een strak resultaat te kunnen garanderen.

Nieuwe deuren laten spuiten

Heeft u nieuwe binnendeuren aangeschaft, bijvoorbeeld een stompe of opdek deur in de grondverf? Wij kunnen uw deuren voorzien van veel verschillende kleuren en lakken. Met ons eigen lakmengsysteem kunnen we meer dan 1000 verschillende kleuren mengen. Na het opbrengen van de kleur, werken we uw deur af met een matte, half-matte of zijdeglans.

Deuren met panelen of glas spuiten

Heeft u gladde binnendeuren, met panelen, lengtegroeven of deuren met glas? Het kan allemaal gespoten worden door De Interieurspuiters. Bij deuren met glas is het van belang dat u zelf of een schilder het glas demonteert alvorens wij het gaan spuiten.

Nieuwe binnendeuren spuiten? Deinterieurspuiters.nl kunnen alle soorten en maten deuren spuiten.

Vul de calculator in en ontvang direct een prijsindicatie voor het spuiten van uw binnendeuren.

Deuren liggend spuiten

Door jarenlange te ervaring en afstemming met onze leveranciers, zijn onze lakproducten en hulpmiddelen van een dusdanige kwaliteit dat wij bij elke deur trots kunnen zijn op het eindresultaat. Er gaan dus geen deur weg die niet aan de kwaliteitseisen van interieurspuiters.nl voldoet. Wij onderscheiden ons ten opzichte van anderen door de deuren altijd liggend de spuiten. De verflaag wordt zo dikker en gelijkmatiger, een sterke krasvaste afwerkingslaag dus.

Eiken binnendeuren spuiten

Met ruim 40 jaar ervaring zijn we specialist als het gaat om het spuiten van eikenhout. Voor uw eiken binnendeuren hebben we meer dan 50 kleurmogelijkheden in lak of olie. Zo krijgen uw binnendeuren de uitstraling die passen bij uw interieur en de mooie natuurlijke uitstraling van het hout wordt extra benadrukt. Bekijk het voorbeeld van een gespoten eiken loftdeur.

Kosten deuren laten spuitwerk

Uiteraard wilt u graag weten wat de kosten zijn. Met behulp van de calculator kunt u direct een richtprijs berekenen voor het spuiten van uw deuren.

Vul de calculator in en ontvang direct een prijsindicatie voor het spuiten van uw binnendeuren.

Andere soorten spuitwerk

Naast het spuiten van (binnen)deuren, spuiten wij ook andere materialen. Wij kunnen u voorzien van hoogwaardig spuitwerk voor de volgende materialen en producten:

Zakelijk deuren spuiten

Ook voor zakelijk spuitwerk bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen grote partijen spuitwerk verrichten, maar ook uw meubel of onderdeel zelf (na)maken in serie. Lees meer over onze zakelijke spuit-werkzaamheden.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over spuitwerk? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord!

In elke gewenste kleur
40 jaar ervaring
Specialist in eikenhout
Duizenden dekkende kleuren