Het spuiten van binnendeuren is één van de hoofdactiviteiten van deinterieurspuiters.nl. Bij ons kunt u terecht voor het spuiten van binnen- en buitendeuren. Of deze nou nieuw of tweedehands zijn, wij voorzien uw deuren van een strakke krasbestendige laklaag. 

Deuren laten overspuiten

Wilt u uw huidige (binnen)deuren een nieuwe look geven? Wij kunnen uw gebruikte deuren voorzien van veel verschillende kleuren en lakken. Met ons eigen lakmengsysteem kunnen we meer dan 1000 verschillende kleuren mengen. Na het opbrengen van de kleur, kunnen we uw deur helemaal afmaken met een matte, half-matte of zijdeglans afwerking.
Bereken hier direct uw kosten in onze calculator

Deuren met panelen of glas spuiten

Heeft u gladde binnendeuren, met panelen of lengtegroeven? Het kan allemaal gespoten worden door de interieurspuiters.nl. Ook spuiten we deuren waar glas in verwerkt zit.

Nieuwe of tweedehands (binnen)deuren? Deinterieurspuiters.nl kunnen alle soorten en maten deuren spuiten.

Deuren liggend spuiten

Door jarenlang te experimenteren, te overleggen met onze leveranciers, lakproducten aan te passen en hulpmiddelen aan te schaffen hebben we de situatie bereikt dat we bij elke deur trots kunnen zijn op het eindresultaat. Er gaan dus geen deur weg die niet aan de kwaliteitseisen van interieurspuiters.nl voldoet. Wij onderscheiden ons ten opzichte van anderen door de deuren altijd liggend de spuiten. De verflaag wordt zo dikker en gelijkmatiger, een sterke krasvaste afwerkingslaag dus.

Eiken binnendeuren spuiten

Met ruim 40 jaar ervaring zijn we specialist als het gaat om het spuiten van eikenhout. Voor uw eiken binnendeuren hebben we meer dan 50 kleurmogelijkheden in lak of olie. Zo krijgen uw binnendeuren de uitstraling die passen bij uw interieur en de mooie natuurlijke uitstraling van het hout wordt extra benadrukt. Bekijk het voorbeeld van een gespoten eiken loftdeur.

Kosten deuren laten spuitwerk

Uiteraard wilt u graag weten wat de kosten zijn. Met behulp van de calculator kunt u direct een richtprijs berekenen voor het spuiten van uw deuren.

Vul de calculator in en ontvang direct een prijsindicatie voor het spuiten van uw binnendeuren.

Andere soorten spuitwerk

Naast het spuiten van (binnen)deuren, spuiten wij ook andere materialen. Wij kunnen u voorzien van hoogwaardig spuitwerk voor de volgende materialen en producten:

Zakelijk deuren spuiten

Ook voor zakelijk spuitwerk bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen grote partijen spuitwerk verrichten, maar ook uw meubel of onderdeel zelf (na)maken in serie. Lees meer over onze zakelijke spuit-werkzaamheden.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over spuitwerk? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord!

In elke gewenste kleur
40 jaar ervaring
Specialist in eikenhout
Duizenden dekkende kleuren