Kasten spuiten

Heeft u een nieuwe kast op maat laten maken, maar moet deze nog worden voorzien van een strakke, duurzame afwerklaag met bijvoorbeeld lak of olie? Dan hebt u bij deinterieurspuiters.nl op het juiste adres.

Kasten overspuiten

In veel gevallen is het voordeliger om een bestaande kast over te spuiten, dan een nieuwe kast te kopen. Kasten gemaakt van eikenhout zijn sterk en kunnen meestal nog wel een tweede ronde mee. Kies uit +1000 kleuren in mat, half-mat of zijdeglans en 50 verschillende soorten lak. Wij zorgen ervoor dat uw kast er weer als nieuw uitziet! Bekijk het voorbeeld van een eiken inbouwkast.

Verschillende soorten spuitwerk

Voor de volgende soorten spuitwerk kunt u bij deinterieurspuiters.nl terecht:

  • Kledingkasten
  • Inbouwkasten
  • Kasten van hout, kunststof en folie

Dekkende kleuren

We kunnen uw kast afwerken met een dekkende egale kleur. We hebben duizenden kleurmogelijkheden voor uw kast en u heeft keuze uit een matte, half-matte of zijdeglansafwerking. Wat past in uw interieur?

Kosten voor kasten spuiten of lakken

Wilt u een prijsindicatie ontvangen? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor het spuiten van uw kast. U kunt een offerte aanvragen met behulp van het offerteformulier, via Whatsapp of per e-mail.

Waarom interieurspuiters.nl?

Met ruim 40 jaar ervaring zijn we specialist als het gaat om het spuiten van (eiken)houten meubels en interieur. Door jarenlang te experimenteren, te overleggen met onze leveranciers, lakproducten aan te passen en hulpmiddelen aan te schaffen hebben we de situatie bereikt dat we bij elk soort spuitwerk trots kunnen zijn op het eindresultaat. Er gaan dus geen werkstuk weg die niet aan de kwaliteitseisen van interieurspuiters.nl voldoet.

Andere soorten spuitwerk

Naast het spuiten van kasten en onderdelen hiervan, kunnen wij ook andere meubels en materialen spuiten. Voor de volgende soorten spuitwerk kunt u terecht bij de Interieurspuiters.nl:

Zakelijk kasten laten spuiten

Bij ons bent u ook op het juiste adres voor zakelijk spuitwerk. We verrichten spuitwerk voor keukenproducenten, bouwmarkten, interieur- en standbouwers, meubelmakers, horeca, binnenhuisarchitecten, projectinrichters en aannemers/bouwbedrijven. Daarnaast kunnen wij uw kast ook in serie (na)maken en afwerken. Lees meer over zakelijke spuitwerk.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over spuitwerk? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord!

In elke gewenste kleur
40+ jaar ervaring
Specialist in eikenhout
Duizenden dekkende kleuren