Keuken overspuiten

Bent u uitgekeken op de kleur van uw huidige keuken of past deze niet meer bij uw nieuwe interieur? Of laat de folie op de fronten van uw keuken los? De interieurspuiters.nl geven uw keuken graag een complete en duurzame make-over. U kunt zelf de keuze maken uit +1000 kleuren (+50 unieke kleuren voor eikenhouten onderdelen) en de gewenste afwerking; mat, half-mat of zijdeglans. We verwijderen folie en lijmresten om een gladde ondergrond te creëren. Zo zorgen we voor een strakke en krasvaste laklaag op uw keuken. Uw keuken wordt weer als nieuw!

Eiken keuken spuiten

De interieurspuiters.nl is dé specialist als het gaat om het spuiten van eikenhout. Heeft u een keuken gemaakt of laten maken van eikenhout? We hebben door de jaren heen meer dan 50 kleurmogelijkheden in lak en olie. Zo krijgt uw keuken een goede afwerkingslaag en komt de natuurlijke uitstraling van echt hout nog mooier naar buiten. Daarnaast heeft u keuze uit meer dan 1000 trendy en nieuwe frisse kleuren. Bekijk een voorbeeld van een landelijke keuken.

  • Folie keuken spuiten

Heeft u een keuken met een folie-afwerking? Keukens met een folielaag komen veel voor in de keukenwereld. De keukenfronten zijn volledig voorzien van een folielaag. Het kan voor komen dat uw keuken niet meer bij uw huidige interieur past. Of de folie van uw keuken laat los. Na gemiddeld zes jaar vertonen folie keukens op randen en andere plaatsen kleine bobbeltjes of blaasjes. De blaasjes zijn het begin van het loslaten. Op termijn zullen de blaasjes leiden tot grotere plekken en zelfs tot loslatende stukken folie. We schuren de verschillende onderdelen van uw keuken om het daarna in de gewenste kleur te spuiten.

  • Kunststof keuken spuiten

De Interieurspuiters.nl spuiten ook kunststof keuken. Kunststof keukens zijn bestaan meestal uit spaanplaat of MDF, afgewerkt met een laag kunststof. De kunststof laag kan daarna afgewerkt zijn met een laminaat afwerking. Wij zorgen ervoor dat eventuele beschadigingen aan de onderdelen van de keuken behandelt worden en na het spuiten niet meer zichtbaar zijn. Onze precieze afwerking en duurzame behandeling zorgt voor een strakke en krasbestendige laag. Maak zelf een keuze in kleur die perfect bij uw interieur past. Na het aanbrengen van de gewenste kleur is uw keuken weer als nieuw.

  • Gelakte keuken spuiten

Gelakte keukens zijn meestal technische en functioneel nog in orde, maar de kleur van de keuken kan verkleuren na verloop van tijd of de kleur past niet meer bij de rest van het interieur. Daarnaast kunnen erge gebruikerssporen ervoor zorgen dat uw gelakte keuken er niet meer fris uitziet. Bij de Inerieurspuiters.nl bent u op het juiste adres. Na onze professionele behandeling zijn de fronten, deurtjes en andere onderdelen van uw gelakte keuken weer als nieuw. Houdt er wel rekening mee dat gelakte keukenfronten kunnen verkleuren. Lichte en felle kleuren hebben hier last van. Goedkope hoogglans lak vertoont sneller krassen, daarom gebruiken wij hoge kwaliteit lak voor een duurzame en krasbestendige laklaag. Bekijk meer afgeronde spuitwerk projecten.

Op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt geen duizenden euro’s investeren? Dan is het overspuiten van uw huidige keuken een aantrekkelijke keuze.

Onderdelen keuken spuiten

Ook is het mogelijk om verschillende onderdelen van uw keuken te laten spuiten of vervangen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Spuiten of vervangen van keukenfrontjes
  • Fronten voor zien van een nieuw beslag
  • Plinten en kaplijsten vervangen of overspuiten

Keukendeurtjes spuiten

Wilt u uw keukendeuren, ladefronten, plinten of andere onderdelen laten spuiten en voorzien van een nieuwe, frisse laklaag? Dan bent u bij ons ook op het juiste adres. Door de onderdelen van uw keuken over te spuiten, krijgt de complete keuken weer een frisse uitstraling.

Kosten keuken spuiten

Benieuwd wat het kost om uw huidige keuken een nieuwe “look & feel” te geven? Gebruik dan onze online calculator en bereken direct een richtprijs voor het spuiten van uw bestaande of nieuwe keuken. Heeft u vragen over spuitwerk of wilt u een van onze medewerkers spreken? Neem dan contact met ons op of stel uw vraag via WhatsApp.

Andere soorten spuitwerk

Naast het spuiten van onderdelen van keuken en gehele keukens, spuiten wij ook andere materialen. Wij kunnen u voorzien van hoogwaardig spuitwerk voor de volgende materialen en producten:

Vul het offerteformulier in en ontvang een prijsindicatie voor het
spuiten van uw keuken.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over spuitwerk? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord!

In elke gewenste kleur
40 jaar ervaring
Specialist in eikenhout
Duizenden dekkende kleuren