Meubels overspuiten

Wilt u uw woning een nieuwe sfeer geven en de huidige meubels het liefst blijven gebruiken? Dan kunnen de interieurspuiters.nl u helpen! Wij kunnen uw interieur een totaal vernieuwde uitstraling geven, terwijl u gewoon de meubels blijft gebruiken die u heeft staan. U kunt uw meubels opnieuw laten spuiten en daarmee zorgen voor een nieuwe kleur. Zo krijgt uw interieur een compleet vernieuwde en eigentijdse uitstraling.

Meubels laten lakken

Maar het is natuurlijk ook mogelijk om deze meubels eens een opfrisbeurt te geven, op het moment dat u door schoonmaken niet meer tot de oorspronkelijke staat komt. Zo worden uw meubels weer fris en kunnen ze nog jaren mee. Wij voorzien uw nieuwe meubelen graag van een afwerkingslaag. Voor nieuwe eiken meubels hebben we meer dan 50 kleuren in olie of lak. Voor meubels in dekkende kleuren hebben we heel veel mogelijkheden. Met ons eigen lakmengsysteem kunnen we duizenden kleuren mengen!

Stoelen spuiten

Wij spuiten alle soorten meubelen van stoelen tot salontafels en dressoirs tot tv-meubels. We kunnen de meubels in een dekkende kleur spuiten. Nieuwe eiken meubels zijn kunnen we afwerken met een lak of olie zodat de houtstructuur nog mooier wordt.

Wij spuiten onder andere de volgende meubels:

Wat kost meubels spuiten?

We begrijpen dat u graag wilt weten wat de kosten zijn van meubels spuiten. Dit hangt natuurlijk af van verschillende factoren, zoals het formaat, de staat van het meubel en het te spuiten materiaal.

Richtprijzen meubels spuiten

Via onze calculator kunt u exact berekenen wat het spuiten van binnendeuren en andere meubels kost. Voor complete meubelen is dat wat moeilijker. Wanneer u via de app of mail foto’s en afmetingen stuurt kunnen we een richtprijs geven. Om u alvast een indicatie te geven wat de gemiddelde kosten zijn, hebben we het volgende opgesteld:

Eetkamertafel € 220 – € 350
Dressoir € 285 – € 400
Tv-meubel € 250 – € 350
Salontafel € 150 – € 225

Wanneer extra werkzaamheden bijkomen, zoals bijvoorbeeld schuren of demonteren, doen we dit tegen een uurtarief van € 30 – € 60.

Vul het offerteformulier in en ontvang een prijsindicatie voor het
spuiten van uw meubel.

Zakelijk meubels laten spuiten

Bij ons bent u ook op het juiste adres voor zakelijk spuitwerk. We verrichten spuitwerk voor keukenproducenten, bouwmarkten, interieur- en standbouwers, meubelmakers, horeca, binnenhuisarchitecten, projectinrichters en aannemers/bouwbedrijven. Daarnaast kunnen wij uw meubel ook in serie (na)maken en afwerken. Lees meer over zakelijke spuitwerk.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over spuitwerk? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord!

In elke gewenste kleur
40 jaar ervaring
Specialist in eikenhout
Duizenden dekkende kleuren