Tafel lakken of spuiten

Uitgekeken op de kleur van uw huidige eettafel? Een nieuwe salontafel laten maken, maar ontbreekt er nog een strakke, krasbestendige lakafwerking? Dan bent u bij deinterieurspuiters.nl op het juiste adres. Wij spuiten alle soorten en maten tafels in de gewenste kleur en zorgen voor een duurzame en sterke afwerking. Met ons eigen lakmengsysteem kunnen we meer dan 1000 verschillende kleuren spuiten.

Eiken houten tafel lakken of beitsen

Met ruim 40 jaar ervaring zijn we specialist als het gaat om het spuiten van eikenhout. Voor uw eiken tafels en stoelen hebben we meer dan 50 kleurmogelijkheden in lak of olie. Zo krijgen uw tafel de uitstraling die past bij uw interieur. Door uw eikenhouten tafel te lakken, wordt de mooie natuurlijke uitstraling van het hout extra benadrukt. Ook is het mogelijk om uw eiken tafel te beitsen. Bent u niet zeker wat het beste past bij uw wensen? Neem contact op met onze klantenservice, we geven u graag advies.

Tafel overspuiten

Naast het spuiten of lakken van nieuwe tafels en stoelen, is het ook mogelijk om gebruikt interieur over te spuiten. Afhankelijk van de toplaag, geven wij uw tafel een compleet nieuwe uitstraling. Niet alleen tafels en stoelen, maar het gehele interieur kunt u bij deinterieurspuiters.nl laten spuiten of lakken. Lees meer over de verschillende soorten spuitwerk.

Vragen? Neem gerust contact op. Weet u van welk soort hout uw tafel is gemaakt? Is de tafel voorzien van een kunststof toplaag of een kunststof laag met hout-aanzien?

Geoliede tafel lakken

In het overzicht met verschillende soorten olie en lak kunt u de gewenste kleur kiezen. Een goede afwerklaag met olie maakt de tafel bestendig tegen water en vocht. We zien vaak tafels met witte kringen in het hout. Deze witte kringen komen vaak door water. Een strakke geoliede tafel voorkomt witte kringen. Geheel waterbestendig zal de houten tafel niet zijn. Zoekt u een waterbestendige tafel? Kies dan voor een tafel van kunststof.

Soorten tafels spuiten en lakken

Bij deinterieurspuiters.nl kunt u terecht voor het spuiten of lakken van de volgende soorten tafels:

  • Salontafels
  • Bijzettafels
  • Keukentafels
  • Losse tafelbladen
  • Picknicktafels
  • Vergadertafels

Dekkende kleuren

We kunnen uw tafel afwerken met een dekkende egale kleur. We hebben duizenden kleurmogelijkheden voor uw tafel en u heeft keuze uit een matte, half-matte of zijdeglansafwerking. Wat past in uw interieur? Bekijk het voorbeeld van gespoten onderdelen voor een blauwe picknicktafel.

Kosten tafel lakken, spuiten of beitsen

Wilt u een prijsindicatie ontvangen? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor het spuiten van uw tafel. U kunt een offerte aanvragen met behulp van het offerteformulier.

Vul het offerteformulier in en ontvang een prijsindicatie voor het spuiten van uw tafel.

Andere soorten spuitwerk

Naast het spuiten van tafels en onderdelen hiervan, kunnen wij ook andere meubels en materialen spuiten. Voor de volgende soorten spuitwerk kunt u terecht bij de Interieurspuiters.nl:

Zakelijk tafels laten spuiten

Bij ons bent u ook op het juiste adres voor zakelijk spuitwerk. We verrichten spuitwerk voor keukenproducenten, bouwmarkten, interieur- en standbouwers, meubelmakers, horeca, binnenhuisarchitecten, projectinrichters en aannemers/bouwbedrijven. Daarnaast kunnen wij uw tafels ook in serie (na)maken en afwerken. Lees meer over zakelijke spuitwerk.

In elke gewenste kleur
40 jaar ervaring
Specialist in eikenhout
Duizenden dekkende kleuren