Houten traptreden lakken

Heeft u een nieuwe houten trap laten maken? Deze heeft natuurlijk een strakke en mooie beschermlaag nodig. Voor houten traptreden hebben we maar liefst 50 kleurmogelijkheden in lak. Door houten traptreden te lakken, blijft de natuurlijk houtstructuur zichtbaar. De meeste houtsoorten kunnen gespoten worden door de interieurspuiters.nl, zoals eiken, beuken, essen, vuren, grenen, kersen, mahonie, merbau, iroko, wengé etc.

“Door uw gebruikte trap opnieuw te spuiten of te lakken, creëert u meteen een nieuwe uitstraling van in uw woning.”

Dekkende kleur spuiten

We kunnen uw trap in een dekkende, egale kleur spuiten. U heeft de keuze uit duizenden kleurmogelijkheden. Gaat u voor grijs, wit of een gewaagde kleur? De keuze is aan u! Ook de afwerking kunt u kiezen: mat, half-mat of zijdeglans.

Kosten trap spuiten

Wilt u een prijsindicatie ontvangen? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor het spuiten van uw trap. U kunt een offerte aanvragen met behulp van het offerteformulier, via Whatsapp of per e-mail.

Vul het offerteformulier in en ontvang een prijsindicatie voor het spuiten van uw trap.

Waarom interieurspuiters.nl?

Met ruim 40 jaar ervaring zijn we specialist als het gaat om het spuiten van (eiken)houten meubels en interieur. Door jarenlang te experimenteren, te overleggen met onze leveranciers, lakproducten aan te passen en hulpmiddelen aan te schaffen hebben we de situatie bereikt dat we bij elk soort spuitwerk trots kunnen zijn op het eindresultaat. Er gaan dus geen werkstuk weg die niet aan de kwaliteitseisen van interieurspuiters.nl voldoet.

Andere soorten spuitwerk

Naast het spuiten van keukens en onderdelen hiervan, kunnen wij ook andere meubels en materialen spuiten. Voor de volgende soorten spuitwerk kunt u terecht bij de Interieurspuiters.nl:

Zakelijk kasten laten spuiten

Bij ons bent u ook op het juiste adres voor zakelijk spuitwerk. We verrichten spuitwerk voor keukenproducenten, bouwmarkten, interieur- en standbouwers, meubelmakers, horeca, binnenhuisarchitecten, projectinrichters en aannemers/bouwbedrijven. Daarnaast kunnen wij uw kast ook in serie (na)maken en afwerken. Lees meer over zakelijke spuitwerk.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over spuitwerk? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord!

In elke gewenste kleur
40 jaar ervaring
Specialist in eikenhout
Duizenden dekkende kleuren