Als u een offerte bij ons heeft aangevraagd proberen we deze zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 3 werkdagen te versturen.

De levertijd is afhankelijk van het soort product, het aantal, de kleur en de afwerking. U kunt uitgaan van een gemiddelde levertijd van 10 werkdagen.

Voor een dekkende kleur zijn duizenden mogelijkheden, dankzij onze eigen kleurmengmachine. We hebben verschillende kleurwaaiers beschikbaar waar u een kleur uit kunt kiezen. Bij akkoord op de offerte kunnen wij eventueel een proefstaal maken zodat u zeker bent van uw keuze.

We hebben meer dan 50 kleuren ontwikkeld voor eikenhout. Dit kan een olie zijn of lak in combinatie met beits of patine. De kleuren lopen uiteen van licht tot donker en van bruin- tot grijstinten. Van elke kleur hebben we een staal beschikbaar.

We spuiten verschillende glansgraden. Bij dekkende kleuren is dit mat, half-mat of zijdeglans, hier hebben we stalen van beschikbaar. Houtkleuren hebben elke hun eigen specifieke glansgraad.

Bij voorkeur regelt u het aanleveren en ophalen van het spuitwerk. Als dit niet lukt kunnen wij tegen vergoeding het vervoer voor u regelen.

Wij kunnen de gespoten producten inpakken zodat ze extra beschermd zijn tegen beschadigen. Voor binnendeuren hebben wij speciale hoezen die u kunt lenen totdat u de deuren gemonteerd heeft.

Als u het spuitwerk nog niet direct kunt gebruiken omdat bijvoorbeeld de planning van de verbouwing anders verloopt, kunt u het gerust nog een tijdje bij ons laten staan.