Spuitwerkzaamheden voor de zakelijke markt

De interieurspuiters.nl verrichten spuitwerkzaamheden voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. We verrichten spuitwerk voor keukenproducenten, bouwmarkten, interieur- en standbouwers, meubelmakers, horeca, binnenhuisarchitecten, projectinrichters en aannemers/bouwbedrijven. Naast het spuiten van bestaande materialen bent u bij De interieurspuiters.nl ook op het juiste adres voor het laten maken én spuiten van meubels, materialen en andere objecten.

Voor de volgende spuitwerkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres:

  • Spuiten van (binnen)deuren
  • Interieur voor de zakelijke markt
  • Materialen voor projectinrichters
  • Materialen voor winkelinrichtingen
  • Horeca materialen en inrichting
  • Projecten voor bouwbedrijven en aannemers
Vragen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Spuiten van (binnen)deuren

Voor bouwmarkten, schildersbedrijven, afbouwbedrijven en doe-het-zelf zaken spuiten wij (binnen)deuren, plinten, kozijnen, plaatmaterialen en veel andere soorten materialen. De Interieurspuiters.nl kunnen de materialen in elke gewenste RAL, Sikkens, Flexa, etc. kleur spuiten. Voor herhaaldelijk spuitwerk gaan we graag met u in gesprek om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. De Interieurspuiters.nl is voor regelmatig spuitwerk uw ideale partner! Lees meer over spuiten van (binnen)deuren.

Interieur voor de zakelijke markt

Voor interieurbouw bedrijven verzorgen we de complete afwerking van de zorgvuldig gemaakte producten. De producten en materialen kunt u zelf aanvoeren, maar ook door ons laten (na)maken. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van aangekleurde lakken, beitsen en patine’s. De Interieurspuiters.nl kan als geen ander uw materialen en producten zorgvuldig afwerken. Bekijk het voorbeeld van een partij displays gemaakt en gespoten door De interieurspuiters.nl.

Materialen voor projectinrichters

Voor projectinrichters verzorgen wij een breed pakket aan werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan het maken en spuiten van deuren, wanden, plafonds, plinten, balies, kasten, stoelen tafelpoten en onderstellen en tafels. Staat uw product en onderdeel er niet bij? Neem gerust even contact met ons op. We staan u graag te woord.

Materialen voor winkelinrichtingen

Ook voor zakelijke winkelinrichting en complete make-overs bent u bij De Interieurspuiters.nl op het juiste adres. Materialen en objecten van massief hout, fineer, HPL, MDF en diverse plaatmaterialen worden door ons bewerkt, grondig geschuurd voor behandeling en voorzien van elke gewenste kleur en afwerking. Bekijk welke kleuren en afwerking mogelijk zijn.

Horeca materialen en inrichting

De Interieurspuiters.nl kunnen complete make-overs verzorgen van horecagelegenheden, maar ook hotelkamers, boardroams, bars, restaurants, recepties en noem maar op. Geen klus is voor onze specialisten teveel gevraagd. Heeft u specifieke wensen of eisen? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Projecten voor bouwbedrijven en aannemers

Voor bouw en afbouwbedrijven verzorgen we allerlei soorten spuit en lakwerk. U kunt hierbij denken aan diverse losse bouwcomponenten zoals plinten, plaatmaterialen. Zowel hout- als kunststofproducten, wandbekleding, plafond-delen, houten gebinten enzovoort.

Vraag vrijblijvend een offerte of prijsindicatie op

Andere soorten spuitwerk

Naast zakelijk spuitwerk en maken van meubels kunt u ook voor de volgende soorten spuitwerk terecht bij de Interieurspuiters.nl: